Asiatisk butik i Thisted

Asiatisk butik centralt i Thisted

Savner du inspiration og spændende ideer til aftensmaden? Får du gæster på besøg, eller har du bare lyst til at springe ud i et nyt, anerledes madunivers? Så tag et smut forbi Pinay.dk – en asiatisk butik i Thisted med et sortiment ud over det sædvanlige. Vores asian shop har fokus på at skabe en inspirerende og anderledes indkøbsoplevelse.

Bag asian shop Pinay.dk står filippinske Nancy Pontine Polistico, som åbnede butikken over for Thisted Togstation i februar 2018. I dag er butikken byens førende asiatiske supermarked. Med en varieret asiatisk butik i Thisted er det for Nancy muligt at kunne udbrede kendskabet til det asiatiske køkken og madunivers.

Tager du et smut forbi asian shop Pinay.dk, er du altid sikker på at blive taget godt imod af Nancy og få inspiration til middagen med et stort udvalg af spændende, asiatiske specialiteter fra østens lande.

Til forsiden

Asiatiske specialiteter i Thisted

Pinay.dk byder på spændende asiatiske specialiteter i Thisted for enhver smag. Med mere end 2.000 forskellige fødevarer og produkter er Pinay.dk en asiatisk butik, der sætter dine sanser i gang. Hos os kan du finde mange asiatiske specialiteter, som du ikke finder, der hvor du normalt handler.

Vi handler stort ind fra udlandet, og derfor finder du hos os altid et stort, imponerende udvalg. Du kan drømme dig væk til Filippinerne, Thailand, Vietnam, Korea, Japan – og såmænd også Afrika i vores butik. På hylderne finder du alt fra stærke sovser, forårsrullepapir, sushi, kokosmælk, krydderier, kød, snacks, soya og meget mere.

Kom ind i vores butik i hjertet af Thisted i vores åbningstider mandag til lørdag og bliv inspireret. Hvis du ikke allerede har set vores spændende produkter, giver Nancy dig med glæde inspiration med Pinay.dks mange asiatiske specialiteter.

Se vores mange produkter